گزارش تحلیلی نخستین پیمایش کلان داده‌ها در ایران

خواننده گرامی، در راستای تحقق ماموریت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در فراهم سازی سکویی برای ارتقاء دانش، انتقال فناوری و بومی­‌سازی محصولات و خدمات حوزه فاوا و با هدف جلب مشارکت علاقه­ مندان در توسعه و بهره مندی از دستاوردهای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، آزاد رسانی این دستاوردها در زمره برنامه های اولویت دار پژوهشگاه به شمار می­‌آید. به همین منظور مستند حاضر تحت مجوز بین المللی CC-BY-SA-NC نسخه ۴، در دسترس عموم قرار گرفته است.

شایان ذکراست تحت این مجوز، ضمن حفظ کلیه حقوق مالکیت فکری این مستند برای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بازانتشار و بکارگیری آن صرفاً برای موارد تحقیقاتی و با ذکر نام پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) بلامانع است.

گزارش تحلیلی نخستین پیمایش کلان داده‌ها

خلاصه گزارش تحلیلی نخستین پیمایش کلان داده‌ها