فروم ۸ - امنیت در کلان داده‌ها

• موضوع جلسه: امنیت در کلان داده ها
  • تاریخ برگزاری: ۱۱ آذر ۹۷
  • ساعت برگزاری: ۱۴ الی ۱۷
  • ارائه دهندگان : دکتر احسان آریانیان – مهندس مرتضی سرگلزایی جوان – مهندس تینا تعویذی – مهندس مهدی حسنی نسب
  • محل برگزاری : سالن فردوسی

امنیت در کلان‏داده‏ها، به‌دلیل وجود حجم بسیار بالایی از انواع داده‌های باارزش، از اهمیت بالایی برخوردار است. به‌دلیل ویژگی‌های ذاتی کلان‏داده‏ها، استفاده از روش‌های سنتی امنیت اطلاعات در برخورد با این پدیده، چالش‌برانگیز خواهد بود. در این جلسه، پس از بررسی تأثیر ویژگی‌های ذاتی کلان‏داده‏ها در ملاحظات امنیتی، به دسته بندی مسائل امنیتی موجود در فناوری‏های مرتبط با این موضوع می‌پردازیم. سپس انواع ریسک‌های امنیت اطلاعات مرتبط با این حوزه معرفی خواهند شد و در پایان برخی از راهکارها جهت کاهش ریسک و مقابله با مسائل امنیتی کلان‏داده‏ها ارائه می‌شوند و جایگاه آن‏ها با توجه به معماری مرجع کلان داده‏ها تبیین خواهد شد. از جمله این راهکارها که با جزییات بیشتر ارایه خواهد شد، گمنام سازی داده ها پیش از تحلیل آنها جهت حفظ حریم خصوصی کاربران خواهد بود.