فروم ۶ - الگوی GDPR در حفاظت از داده های کاربران

تاریخ برگزاری: ۱۳/۸/۹۷

ساعت برگزاری:     ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰

ارائه دهندگان : دكتر احسان آريانيان، رضا ایازی، سارا مرتضی قلی و شیما عطار

محل برگزاری : سالن فردوسی( طبقه M)

GDPR يا “General Data Protection Regulations” ، مجموعه قوانین الزام آور برای حفظ حریم خصوصی کاربران توسط کسب و کارها در اتحادیه اروپا می باشد، که از سال  ۲۰۱۶ ميلادي مطرح شده است و از تاریخ ۲۵ ماه May سال ۲۰۱۸ میلادی (معادل خرداد ماه سال ۱۳۹۷) در اتحادیه اروپا به صورت رسمی لازم الاجرا شده است. به اين معنا كه کسب و کار هایی که خود را با این قوانین وفق ندهند جریمه ای سنگین (معادل ۲۰ میلیون یورو و یا ۴ درصد درامد سالانه شرکت) در انتظار آنها خواهد بود. بسياري از كشورهاي دنيا خارج از اتحاديه اروپا نيز در حال انطباق قوانين خود با GDPR مي باشند. در میان الزامات متعدد GDPR  در خصوص حمایت از داده‌ها ، الزامات نوینی مطرح ‌شده است که باید بسترهای لازم به‌منظور اجرایی کردن آن در نظام حقوقی کشورهای عضو فراهم شود. هدف اين فروم، تبادل نظر در خصوص شاخص­ترین الزامات GDPR که دارای بیشترین موضوعیت در بحث کلان داده­ها هستند، مي باشد. برخي از الزاماتي كه دراين فروم در خصوص آنها تبادل نظر مي شود عبارتند از: کسب رضایت، مجوز پروفایل سازی، حق بر فراموشي، قابلیت انتقال داده‌ها و طراحی مجدد سیستم‌ها بر مبنای الزامات حریم خصوصی.