فروم ۱۱ - الگوهای توسعه استارت آپ های داده محور

تاریخ برگزاری: ۷ بهمن ۹۷

ساعت برگزاری:   ۱۶:۳۰  الی ۱۸:۰۰

ارائه دهندگان : دكتر احسان آريانيان، دكتر ايوب محمديان، ميترا كرمي

محل برگزاری : سالن جاوید الأثر ایرج بیات موحد ( سالن آموزش قدیم )

داده منبع ارزشمندی است که پتانسيل ايجاد مدل های مختلف کسب و کار جديد و يا تحول در مدل های کسب و کار فعلی را ايجاد می نمايد. استارت آپ های داده محور، کسب و کارهای نوپايي هستند که حول محور داده شکل گرفته اند و از پتانسیل بالای رشد برخوردار می باشند. داده ها می توانند با تغییر در هر یک از اجزای بوم مدل کسب و کار، الگوهای جديدی برای توسعه استارت آپ های نوآورانه ایجاد نمایند. از جمله اين الگوها می توان به جمع آوری و فروش داده، جمع آوری داده و فروش تبليغات، ايجاد ارزش اضافه به کالاها و خدمات و يا ايجاد خدمات جديد با استفاده از روش های داده کاوی اشاره نمود. در اين نشست سعی می گردد تا با توجه به پژوهش های صورت گرفته در خصوص استارت آپ های موفق داده محور در سطح جهانی اقدام به معرفی هر یک از آنها و نیز توصیف مدل کسب و کار آنها گردیده و در پایان طبقه بندی مشخصی از الگوهای مدل کسب و کار برای توسعه استارت آپ های داده محور ارائه خواهد شد.